Sensory properties of cheese from different grazing systems on upland pastures compared to hay-diet - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2011

Sensory properties of cheese from different grazing systems on upland pastures compared to hay-diet

Fichier principal
Vignette du fichier
2011_Coppa_Mountain_proceedings_1.pdf (4.01 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
Loading...

Dates et versions

hal-02745632 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02745632 , version 1
  • PRODINRA : 287574

Citer

Mauro Coppa, Isabelle Verdier-Metz, Anne Ferlay, Philippe Pradel, Robert R. Didienne, et al.. Sensory properties of cheese from different grazing systems on upland pastures compared to hay-diet. 16. Meeting of the FAO-CIHEAM Mountain Pastures Network, May 2011, Krakow, Poland. ⟨hal-02745632⟩
15 Consultations
598 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More