Combining genetics and genomics for understanding and reducing the variability of poultry meat quality - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2011

Combining genetics and genomics for understanding and reducing the variability of poultry meat quality

Michel Jacques M.J. Duclos
Cécile Berri
Elisabeth Le Bihan-Duval
V. Gigaud
  • Fonction : Auteur
Elisabeth Baéza
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02745710 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02745710 , version 1
  • PRODINRA : 269033

Citer

Michel Jacques M.J. Duclos, Cécile Berri, Elisabeth Le Bihan-Duval, V. Gigaud, Elisabeth Baéza, et al.. Combining genetics and genomics for understanding and reducing the variability of poultry meat quality. 20th European Symposium on the Quality of Poultry Meat, Sep 2011, Leipzig, Germany. ⟨hal-02745710⟩
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