What innovative farm systems for intermediate "certified" meat-type chicken? - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

What innovative farm systems for intermediate "certified" meat-type chicken?

Marie-Christine Bourin
  • Fonction : Auteur
S. Guardia
  • Fonction : Auteur
L. Bignon
  • Fonction : Auteur
Cécile Berri
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02747342 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02747342 , version 1
  • PRODINRA : 211995

Citer

Marie-Christine Bourin, S. Guardia, L. Bignon, Frederic Mercerand, Cécile Berri. What innovative farm systems for intermediate "certified" meat-type chicken?. 15. European Symposium on the Qaulity og Eggs and Egg Products. 21. European Symposium on the Quality of Poultry Meat, Sep 2013, Bergamo, Italy. 124 p. ⟨hal-02747342⟩
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