Genetic control of meat quality traits in standard intensively and alternative farmed broilers - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

Genetic control of meat quality traits in standard intensively and alternative farmed broilers

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02747822 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02747822 , version 1
  • PRODINRA : 211997

Citer

Elisabeth Le Bihan-Duval, Marie Chabault-Dhuit Chabault, M. Boulay, Elisabeth Baéza, Cécile Berri. Genetic control of meat quality traits in standard intensively and alternative farmed broilers. 15. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products. 21. European Symposium on the Quality of Poultry Meat, Sep 2013, Bergamo, Italy. 124 p. ⟨hal-02747822⟩
9 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More