From in situ quantitative MRI to modeling the structural changes of meat during heating - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2012

From in situ quantitative MRI to modeling the structural changes of meat during heating

Fichier principal
Vignette du fichier
Icamrfs2012-bouhrara_1.pdf (122.53 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
Loading...

Dates et versions

hal-02748490 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02748490 , version 1
  • PRODINRA : 331617

Citer

Mustapha Bouhrara, Sylvie Clerjon, Jean-Louis Damez, J.-M. Bonny. From in situ quantitative MRI to modeling the structural changes of meat during heating. 11. International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science, Jun 2012, Wageningen, Netherlands. 2012, 11th. International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science. ⟨hal-02748490⟩

Collections

INRA INRAE
1 Consultations
7 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More