Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Marqueurs biologiques de la tendreté de la viande bovine dans les races Angus, Limousine et Blonde d’Aquitaine

Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

Cited literature [8 references]  Display  Hide  Download

https://hal.inrae.fr/hal-02750608
Contributor : Migration Prodinra <>
Submitted on : Wednesday, June 3, 2020 - 5:16:34 PM
Last modification on : Saturday, March 20, 2021 - 9:38:02 PM
Long-term archiving on: : Thursday, December 3, 2020 - 8:46:10 AM

File

2010_Picard_JSMTV_1.pdf
Publisher files allowed on an open archive

Identifiers

  • HAL Id : hal-02750608, version 1
  • PRODINRA : 46410

Collections

Citation

Brigitte Picard, Malek Kammoun, Catherine Jurie, Didier Micol, Christiane Barboiron, et al.. Marqueurs biologiques de la tendreté de la viande bovine dans les races Angus, Limousine et Blonde d’Aquitaine. 13. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Oct 2010, Clermont-Ferrand, France. ⟨hal-02750608⟩

Share

Metrics

Record views

6

Files downloads

14