Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Use of fish oil finishing diet to tailor fatty acid composition of the flesh of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) previously fed with vegetable oil diets over a full cycle

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02756329
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : mercredi 3 juin 2020 - 22:51:03
Dernière modification le : vendredi 12 juin 2020 - 10:43:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02756329, version 1
  • PRODINRA : 13668

Collections

Citation

Geneviève Corraze, Laurence Larroquet, N. Richard, Sadasivam Kaushik. Use of fish oil finishing diet to tailor fatty acid composition of the flesh of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) previously fed with vegetable oil diets over a full cycle. 12. International Symposium Fish Nutrition and Feeding, May 2006, Biarritz, France. ⟨hal-02756329⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

3