Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

A herd modelling approach to determine the economically and environmentally most interesting dietary amino acid level during the fattening period

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02758299
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : jeudi 4 juin 2020 - 03:26:58
Dernière modification le : lundi 6 juillet 2020 - 15:39:05

Identifiants

  • HAL Id : hal-02758299, version 1
  • PRODINRA : 35812
  • WOS : 000326891800037

Collections

Citation

Ludovic Brossard, Nathalie Quiniou, Jean-Yves Dourmad, Jacob van Milgen. A herd modelling approach to determine the economically and environmentally most interesting dietary amino acid level during the fattening period. 7. International Workshop on Modelling Nutrient Digestion and Utilisation in Farm Animals, Sep 2009, Paris, France. ⟨hal-02758299⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

8