Effect of condensed tannins in sainfoin on in vitro protein solubility of lucerne as affected by the proportion of sainfoin in the mixture and the preserving conditions - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2005

Effect of condensed tannins in sainfoin on in vitro protein solubility of lucerne as affected by the proportion of sainfoin in the mixture and the preserving conditions

Effet des tanins condensés du sainfoin sur la solubilité in vitro des protéines de luzerne selon la proportion de sainfoin dans le mélange et le mode de conditionnement

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02761198 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02761198 , version 1
  • PRODINRA : 30206

Citer

Jocelyne J. Aufrere, Madeleine M. Dudilieu, Claude Poncet, René Baumont, Bertrand Dumont. Effect of condensed tannins in sainfoin on in vitro protein solubility of lucerne as affected by the proportion of sainfoin in the mixture and the preserving conditions. 11. Seminar of the FAO-CIHEAM Sub-Network on Sheep and Goat Nutrition, Sep 2005, Catania, Italy. ⟨hal-02761198⟩
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