Cereal and protein sources influence the proliferation of enterotoxigenic Escherichia coli in the gastrointestinal tract of piglets after weaning - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2003

Cereal and protein sources influence the proliferation of enterotoxigenic Escherichia coli in the gastrointestinal tract of piglets after weaning

F.S. Lockwood
  • Fonction : Auteur
Jean Paul Lalles
D.J. Hampson
  • Fonction : Auteur
J.R. Pluske
  • Fonction : Auteur

Mots clés

RIZ
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02762788 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02762788 , version 1
  • PRODINRA : 73429

Citer

Lucile Montagne, F.S. Lockwood, Jean Paul Lalles, D.J. Hampson, J.R. Pluske. Cereal and protein sources influence the proliferation of enterotoxigenic Escherichia coli in the gastrointestinal tract of piglets after weaning. 9. International Symposium on Digestive Physiology in pigs, May 2003, Banff, Canada. ⟨hal-02762788⟩
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