Influence of dietary inulin and oligofructose as prebiotics for young turbot, Psetta maxima (Linnaeus, C. 1758) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2005

Influence of dietary inulin and oligofructose as prebiotics for young turbot, Psetta maxima (Linnaeus, C. 1758)

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02764033 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02764033 , version 1
  • PRODINRA : 11748

Citer

A.S. Mahious, François Gatesoupe, M. Hervi, F. Ollevier. Influence of dietary inulin and oligofructose as prebiotics for young turbot, Psetta maxima (Linnaeus, C. 1758). Larvi 2005. 4. Fish and Shellfish Larviculture Symposium, Sep 2005, Ghent, Belgium. ⟨hal-02764033⟩

Collections

INRA INRAE PHASE
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More