Ultrasonic measurement of meat heterogeneity due to connective tissue - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1992

Ultrasonic measurement of meat heterogeneity due to connective tissue

Patricia Laugier
  • Fonction : Auteur
M. Fink
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02776467 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02776467 , version 1
  • PRODINRA : 109936

Citer

Saïd Abou El Karam, Patricia Laugier, M. Fink, Joseph Culioli. Ultrasonic measurement of meat heterogeneity due to connective tissue. 38. International Congress of Meat Science and Technology, Aug 1992, Clermont-Ferrand, France. ⟨hal-02776467⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More