OPTIMISATION OF GLYCOSIDASES FORRELEASE OF AROMAS FROM STRAWBERRY GLYCOSIDES - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Access content directly
Conference Papers Year : 2018

OPTIMISATION OF GLYCOSIDASES FORRELEASE OF AROMAS FROM STRAWBERRY GLYCOSIDES

Fichier principal
Vignette du fichier
Oral_Presentation_Abstract_Stephane_Gaborieau_1.pdf (81.91 Ko) Télécharger le fichier
Origin : Files produced by the author(s)

Dates and versions

hal-02785065 , version 1 (04-06-2020)

Identifiers

  • HAL Id : hal-02785065 , version 1
  • PRODINRA : 438163

Cite

Stéphane Gaborieau, Aurélie Cendres, Céline Persillon, S Pallas, Catherine M.G.C. Renard. OPTIMISATION OF GLYCOSIDASES FORRELEASE OF AROMAS FROM STRAWBERRY GLYCOSIDES. Food Structure Design, Sep 2018, Debrecen, Hungary. ⟨hal-02785065⟩
18 View
10 Download

Share

Gmail Facebook X LinkedIn More