Relating transformation process, eco-design, composition and sensory quality of dairy products using PO2 ontology
Thomas Allard
(1, 2)
,
Elisabeth Guichard
(1, 2)
,
Liliana Ibanescu
(3)
,
Juliette Dibie
(3)
,
Stéphane Dervaux
(3)
,
Bruno Perret
(4, 5)
,
Hervé Guillemin
(5)
,
Caroline Pénicaud
(4)
Thomas Allard
- Fonction : Auteur correspondant
Elisabeth Guichard
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1146279
- ORCID : 0000-0001-6502-5469
Liliana Ibanescu
- Fonction : Auteur
- PersonId : 14326
- IdHAL : liliana-ibanescu
- ORCID : 0000-0003-3373-437X
- IdRef : 083686576
Juliette Dibie
- Fonction : Auteur
- PersonId : 7514
- IdHAL : juliette-dibie
- ORCID : 0000-0003-0395-1306
- IdRef : 165112034
Stéphane Dervaux
- Fonction : Auteur
- PersonId : 2267
- IdHAL : stephane-dervaux
- ORCID : 0000-0002-9825-3756
Hervé Guillemin
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1205796
Caroline Pénicaud
- Fonction : Auteur
- PersonId : 747836
- IdHAL : caroline-penicaud
- ORCID : 0000-0002-1161-0272