History of urban food policy in Europe, from the ancient city to the industrial city - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2019

History of urban food policy in Europe, from the ancient city to the industrial city

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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
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hal-02791637 , version 1 (05-06-2020)

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Paternité

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Citer

Benoit Daviron, Coline Perrin, Christophe-Toussaint Soulard. History of urban food policy in Europe, from the ancient city to the industrial city. Brand, Caroline; Bricas, Nicolas; Conare, Damien; Daviron, Benoit; Debru, Julie; Michel, Laura; Soulard, Christophe-Toussaint. Designing urban food policies: concepts and approaches, Springer International Publishing, 144 p., 2019, Urban Agriculture (Springer), 978-3-030-13958-2 978-3-030-13957-5. ⟨10.1007/978-3-030-13958-2_2⟩. ⟨hal-02791637⟩
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