Effect of duration and temperature during the delivery of bovine blood samples to the analytical laboratory on metabolic parameters serum assays - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Proceedings/Recueil Des Communications Année : 2016

Effect of duration and temperature during the delivery of bovine blood samples to the analytical laboratory on metabolic parameters serum assays

Barbara Galmiche
  • Fonction : co premier-auteur
Catherine Garnier
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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02793809 , version 1 (05-06-2020)

Licence

Paternité - Pas d'utilisation commerciale - Pas de modification

Identifiants

  • HAL Id : hal-02793809 , version 1
  • PRODINRA : 453636

Citer

Barbara Galmiche, Catherine Garnier, Laurent Alvès de Oliveira. Effect of duration and temperature during the delivery of bovine blood samples to the analytical laboratory on metabolic parameters serum assays. 29. World Buiatrics Congress (WBC), Jul 2016, Dublin, Ireland. Veterinary Ireland, pp.397, 2016. ⟨hal-02793809⟩
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