Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Poster

Combination of odour-stimulation tools and surface response methodology to improve recombination studies and reveal cheese aroma

Type de document :
Poster
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02808002
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : samedi 6 juin 2020 - 04:49:18
Dernière modification le : mardi 25 août 2020 - 20:18:03

Identifiants

  • HAL Id : hal-02808002, version 1
  • PRODINRA : 171153

Collections

Citation

Maiken Thomsen, Noëlle Béno, Claire Chabanet, Thierry Thomas-Danguin, Elisabeth Guichard. Combination of odour-stimulation tools and surface response methodology to improve recombination studies and reveal cheese aroma. 5. European conference on sensory consumer science of foods and beverages. A sense of inspiration, Sep 2012, Bern, Switzerland. 1 p., 2012. ⟨hal-02808002⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

3