Sulfur compounds can modulate the bioavailability of flavonols - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Access content directly
Conference Papers Year : 2003

Sulfur compounds can modulate the bioavailability of flavonols

Fichier principal
Vignette du fichier
PROD2007b35b496f_20071009023614751_3.ppt (250.98 Ko) Télécharger le fichier Fichier principal
Vignette du fichier
PROD2007b35b496f_20071009023631754_1.pdf (41.76 Ko) Télécharger le fichier
PROD2007b35b496f_20071009023614751_4.ppt (502 Ko) Télécharger le fichier
PROD2007b35b496f_20071009023631754_2.doc (28 Ko) Télécharger le fichier
Origin Files produced by the author(s)
Origin Files produced by the author(s)
Origin Files produced by the author(s)
Origin Files produced by the author(s)

Dates and versions

hal-02825454 , version 1 (06-06-2020)

Identifiers

  • HAL Id : hal-02825454 , version 1
  • PRODINRA : 15896

Cite

Caroline Teyssier, Pascale Goupy, Marie Hélène Siess, Marie Josephe Amiot. Sulfur compounds can modulate the bioavailability of flavonols. 1. International Conference on Polyphenols and Health, Nov 2003, Vichy, France. 1 p. ⟨hal-02825454⟩
35 View
11 Download

Share

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More