The high molecular weight subunits of wheat glutenin and their role in determining wheat processing properties - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2003

The high molecular weight subunits of wheat glutenin and their role in determining wheat processing properties

P.R. Shewry
  • Fonction : Auteur
N.G. Halford
  • Fonction : Auteur
A.S. Tatham
  • Fonction : Auteur
D. Lafiandra
  • Fonction : Auteur
P.S. Belton
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02831270 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02831270 , version 1
  • PRODINRA : 70452

Citer

P.R. Shewry, N.G. Halford, A.S. Tatham, Yves Popineau, D. Lafiandra, et al.. The high molecular weight subunits of wheat glutenin and their role in determining wheat processing properties. Advances in food science and nutrition research, Elsevier, 2003, 0-12-016445-0. ⟨hal-02831270⟩

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