Cheese goat-flavour and milk lipase activity are enhanced by caprine alphaS1-casein F/F compared to A/A genotypes - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1996

Cheese goat-flavour and milk lipase activity are enhanced by caprine alphaS1-casein F/F compared to A/A genotypes

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02834593 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02834593 , version 1
  • PRODINRA : 132673

Citer

Gilles Lamberet, C. Degas, Agnès Delacroix-Buchet, L. Vassal. Cheese goat-flavour and milk lipase activity are enhanced by caprine alphaS1-casein F/F compared to A/A genotypes. Symposium FIL/IDF. Affinage et qualité des fromages, Feb 1996, Besançon, France. 2 p. ⟨hal-02834593⟩

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