Protein-polysaccharide mixtures : Structure and effect of shear studied by small-angle neutron scattering - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 1997

Protein-polysaccharide mixtures : Structure and effect of shear studied by small-angle neutron scattering

Denis Renard
François Boué

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02835202 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02835202 , version 1
  • PRODINRA : 133306

Citer

Denis Renard, François Boué, J. Lefebvre. Protein-polysaccharide mixtures : Structure and effect of shear studied by small-angle neutron scattering. Food colloids. Proteins, lipids and polysaccharides, Royal Society of Chemistry, 1997, 0-85404-776-X. ⟨hal-02835202⟩

Collections

INRA INRAE
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More