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Article Dans Une Revue Journal of Food Science Année : 1988

Liposomes as Proteinase Carriers for the Accelerated Ripening of Saint-Paulin Type Cheese

Walid Alkhalaf
  • Fonction : Auteur
Morsi El Soda
  • Fonction : Auteur
Jean-Claude Gripon
  • Fonction : Auteur
Michel Desmazeaud
  • Fonction : Auteur
Louis Vassal
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-03033844 , version 1 (01-12-2020)

Identifiants

Citer

Walid Alkhalaf, Jean-Christophe Piard, Morsi El Soda, Jean-Claude Gripon, Michel Desmazeaud, et al.. Liposomes as Proteinase Carriers for the Accelerated Ripening of Saint-Paulin Type Cheese. Journal of Food Science, 1988, 53 (6), pp.1674-1679. ⟨10.1111/j.1365-2621.1988.tb07813.x⟩. ⟨hal-03033844⟩

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