Effects of pH and Concentrations of Linoleic and Linolenic Acids on Extent and Intermediates of Ruminal Biohydrogenation in Vitro - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Dairy Science Année : 2003

Effects of pH and Concentrations of Linoleic and Linolenic Acids on Extent and Intermediates of Ruminal Biohydrogenation in Vitro

M.C. Nicot
  • Fonction : Auteur
C. Bayourthe
  • Fonction : Auteur
R. Moncoulon
  • Fonction : Auteur
F. Enjalbert
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-03202840 , version 1 (20-04-2021)

Identifiants

Citer

A. Troegeler-Meynadier, M.C. Nicot, C. Bayourthe, R. Moncoulon, F. Enjalbert. Effects of pH and Concentrations of Linoleic and Linolenic Acids on Extent and Intermediates of Ruminal Biohydrogenation in Vitro. Journal of Dairy Science, 2003, 86 (12), pp.4054-4063. ⟨10.3168/jds.S0022-0302(03)74017-X⟩. ⟨hal-03202840⟩
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