HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

La biodisponibilité des acides aminés d’un isolat de pois chez l’Homme n’est pas différente de celle de la caséine

Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-03295975
Contributor : Juliane Calvez Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, July 22, 2021 - 2:51:23 PM
Last modification on : Monday, December 13, 2021 - 9:17:10 AM

Identifiers

Citation

F.M. Guillin, Claire Gaudichon, L. Guérin-Deremaux, C. Lefranc-Millot, Nadia Khodorova, et al.. La biodisponibilité des acides aminés d’un isolat de pois chez l’Homme n’est pas différente de celle de la caséine. JFN 2020 Journées Francophones de Nutrition, Nov 2020, online, France. pp.45, ⟨10.1016/j.nupar.2021.01.053⟩. ⟨hal-03295975⟩

Share

Metrics

Record views

66