HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Poster communications

Comparaison de trois méthodes de mesure de la digestibilité iléale vraie des protéines chez le rat

Document type :
Poster communications
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-03296020
Contributor : Juliane Calvez Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, July 22, 2021 - 3:22:21 PM
Last modification on : Monday, May 23, 2022 - 3:58:03 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-03296020, version 1

Collections

Citation

Florence Guillin, Claire Gaudichon, Laetitia Guerin-Deremaux, Catherine Lefranc-Millot, Nadezda Khodorova, et al.. Comparaison de trois méthodes de mesure de la digestibilité iléale vraie des protéines chez le rat. JFN 2019 Journées Francophones de Nutrition, Nov 2019, Rennes, France. ⟨hal-03296020⟩

Share

Metrics

Record views

21