HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Les entreprises : vers de nouveaux modèles ?

Abstract : Où l’on découvre deux formes d’engagement des entreprises du système alimentaire : lʼéconomie sociale et solidaire (ESS) et la responsabilité sociétale des entreprises (RSE). Si ces deux mouvements se sont développés indépendamment l’un de l’autre, ils tendent aujourd’hui tous deux à contribuer à la transformation des systèmes alimentaires.
Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-03462816
Contributor : Jean-Walter Schleich Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, March 31, 2022 - 4:49:16 PM
Last modification on : Friday, May 20, 2022 - 9:04:22 AM

File

PRO45961.pdf
Publisher files allowed on an open archive

Licence


Distributed under a Creative Commons Attribution - NonCommercial - NoDerivatives 4.0 International License

Identifiers

Citation

Myriam Kessari, Magalie Marais, Maryline Meyer, Florence Palpacuer, Leïla Temri, et al.. Les entreprises : vers de nouveaux modèles ?. Nicolas Bricas; Damien Conaré; Marie Walser. Une écologie de l’alimentation, Quae, 2021, 978-2-7592-3352-6. ⟨10.35690/978-2-7592-3353-3/c20⟩. ⟨hal-03462816⟩

Share

Metrics

Record views

102

Files downloads

8