Phenolic composition and kafirin digestibility of Sorghum bicolor is impacted by food processing and by germination
Hamza Mameri
(1)
,
Lynda Abdelbost
(1)
,
Carolina Thomaz dos Santos d'Almeida
,
Talita Pimenta Do Nascimento
,
Carlos Wanderlei Piler de Carvalho
,
Valeria Aparecida Vieira Queiroz
,
Luiz Claudio Cameron
,
Cristina Yoshie Takeiti
,
Nancy Terrier
(2)
,
David Pot
(2)
,
Michaël Nigen
(1)
,
Christian Sanchez
(1)
,
Adrien Reau
(1)
,
Mariana Ferreira Larraz Simones
,
Marie-Hélène Morel
Hamza Mameri
- Fonction : Auteur
- PersonId : 736928
- IdHAL : hamza-mameri
- ORCID : 0000-0001-7762-9542
- IdRef : 168420015
Carolina Thomaz dos Santos d'Almeida
- Fonction : Auteur
Talita Pimenta Do Nascimento
- Fonction : Auteur
Carlos Wanderlei Piler de Carvalho
- Fonction : Auteur
Valeria Aparecida Vieira Queiroz
- Fonction : Auteur
Luiz Claudio Cameron
- Fonction : Auteur
Cristina Yoshie Takeiti
- Fonction : Auteur
Nancy Terrier
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1158767
- IdHAL : nancy-terrier
David Pot
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1203350
- ORCID : 0000-0001-6144-8448
- IdRef : 083170332
Michaël Nigen
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1165224
- IdHAL : michael-nigen
Adrien Reau
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1407111
- IdHAL : 1196976
- ORCID : 0009-0001-7409-4826
Mariana Ferreira Larraz Simones
- Fonction : Auteur
Marie-Hélène Morel
- Fonction : Auteur
- PersonId : 965194
- IdHAL : marie-helene-morel
- ORCID : 0000-0002-8511-4757