Anti-inflammatory effect of Capuli cherry against LPS-induced cytotoxic damage in RAW 264.7 macrophages - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food and Chemical Toxicology Année : 2017

Anti-inflammatory effect of Capuli cherry against LPS-induced cytotoxic damage in RAW 264.7 macrophages

Angel Aller
  • Fonction : Auteur
Francesca Giampieri
  • Fonction : Auteur
Massimiliano Gasparrini
Lien González-Pérez
Pablo Beltrán-Ayala
  • Fonction : Auteur
Maurizio Battino
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1134696

Résumé

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Dates et versions

hal-03671284 , version 1 (18-05-2022)

Identifiants

Citer

Estefania Carrillo Perdomo, José Alvarez-Suarez, Angel Aller, Francesca Giampieri, Massimiliano Gasparrini, et al.. Anti-inflammatory effect of Capuli cherry against LPS-induced cytotoxic damage in RAW 264.7 macrophages. Food and Chemical Toxicology, 2017, 102, pp.46-52. ⟨10.1016/j.fct.2017.01.024⟩. ⟨hal-03671284⟩
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