Development of meat models with fiber enrichment adapted to masticatory deficiency in Elderly - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2022

Development of meat models with fiber enrichment adapted to masticatory deficiency in Elderly

Fichier principal
Vignette du fichier
PEYRON SAYD SANTE-LHOUTELLIER CORK pour HAL.pdf (161.86 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03758355 , version 1 (23-08-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03758355 , version 1

Citer

Véronique Santé-Lhoutellier, Thierry Sayd, Marie-Agnès Peyron. Development of meat models with fiber enrichment adapted to masticatory deficiency in Elderly. 7. International Conference on Food Digestion, May 2022, Cork, Ireland. ⟨hal-03758355⟩
10 Consultations
13 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More