Comparing the environmental impact of 45 artisanal French cheeses using two scenarios of ripening rooms - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2022

Comparing the environmental impact of 45 artisanal French cheeses using two scenarios of ripening rooms

Fichier principal
Vignette du fichier
2022_LCAFood_Cortesi_Cheeses_Abstract.pdf (105.37 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Licence : CC BY - Paternité

Dates et versions

hal-03866736 , version 1 (22-11-2022)

Licence

Paternité

Identifiants

  • HAL Id : hal-03866736 , version 1

Citer

Adeline Cortesi, Laure Dijoux, Gwenola Yannou-Le Bris, Caroline Pénicaud. Comparing the environmental impact of 45 artisanal French cheeses using two scenarios of ripening rooms. 13th International Conference on Life Cycle Assessment of Food 2022 (LCA Foods 2022), Oct 2022, Lima, France. ⟨hal-03866736⟩
49 Consultations
41 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More