Effect of the inclusion of chestnut shells in the diet of lambs on meat quality - Archive ouverte HAL Access content directly
Conference Papers Year : 2022

Effect of the inclusion of chestnut shells in the diet of lambs on meat quality

Effet de l'inclusion de peaux de châtaigne dans la ration des agneaux sur la qualité de la viande

(1) , (1) , (1) , (1) , (2) , (1) , (1) , (2)
1
2
Fichier principal
Vignette du fichier
texte_8_affiche_qualite_des_produits_r-menci.pdf (84.5 Ko) Télécharger le fichier
Origin : Publisher files allowed on an open archive

Dates and versions

hal-03952878 , version 1 (23-01-2023)

Identifiers

  • HAL Id : hal-03952878 , version 1

Cite

R. Menci, A. Natalello, S. Alessandro, Frédéric Mangano, Angélique Torrent, et al.. Effect of the inclusion of chestnut shells in the diet of lambs on meat quality. 26. Rencontres autour des Recherches sur les Ruminants (3R 2022), Institut de l'Elevage; INRAE, Dec 2022, Paris, France. ⟨hal-03952878⟩

Collections

INRAE UMRH PHASE
0 View
0 Download

Share

Gmail Facebook Twitter LinkedIn More