Eugenol as quality marker of wines and spirits from hybrid vines: impact of different winemaking and distillation processes - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2023

Eugenol as quality marker of wines and spirits from hybrid vines: impact of different winemaking and distillation processes

Xavier Hastoy
  • Fonction : Auteur
Céline Franc
Laurent Riquier
  • Fonction : Auteur
Marie-Claude Ségur
  • Fonction : Auteur
Stéphanie Marchand-Marion
  • Fonction : Auteur
Marc Fermaud
Gilles De Revel
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04139962 , version 1 (24-06-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04139962 , version 1

Citer

Xavier Hastoy, Céline Franc, Laurent Riquier, Marie-Claude Ségur, Stéphanie Marchand-Marion, et al.. Eugenol as quality marker of wines and spirits from hybrid vines: impact of different winemaking and distillation processes. Œno-Macrowine, Jul 2023, Bordeaux, France. ⟨hal-04139962⟩
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