Resource efficiency optimisation of second class vegetables via biorefinery solutions to improve sustainability in the agrifood chain and climate change resilience : the European project “DEMETER” - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2021

Resource efficiency optimisation of second class vegetables via biorefinery solutions to improve sustainability in the agrifood chain and climate change resilience : the European project “DEMETER”

W. Tack
  • Fonction : Auteur
D. van de Voorde
  • Fonction : Auteur
M. Lahaye
  • Fonction : Auteur
M. Calatraba
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04177129 , version 1 (04-08-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04177129 , version 1

Citer

W. Tack, D. van de Voorde, M. Lahaye, M. Calatraba, Frédéric Carlin, et al.. Resource efficiency optimisation of second class vegetables via biorefinery solutions to improve sustainability in the agrifood chain and climate change resilience : the European project “DEMETER”. Waste2Value International Conference, 2021, Viseu, Portugal. ⟨hal-04177129⟩
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