Perception of cultured meat of Italian, Portuguese and Spanish speaking consumers. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Proceedings/Recueil Des Communications Année : 2022

Perception of cultured meat of Italian, Portuguese and Spanish speaking consumers.

Jingjing Liu
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1106460
Almeida J
  • Fonction : Auteur
Nicola Rampado
Begoña Panea
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1070353
Élise Hocquette
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1121397
Marie-Pierre Ellies-Oury
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04653446 , version 1 (18-07-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04653446 , version 1

Citer

Jingjing Liu, Almeida J, Nicola Rampado, Begoña Panea, Élise Hocquette, et al.. Perception of cultured meat of Italian, Portuguese and Spanish speaking consumers.. 73th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), Porto, Portugal,, 2022, 978-90-8686-385-3. ⟨hal-04653446⟩
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