Relations between animal, carcass and meat characteristics across 15 European breeds.
J. Albechaalany
,
Marie-Pierre Ellies-Oury
(1, 2)
,
Jérôme Saracco
,
Campo Del
,
Ian Richardson
,
P. Ertbjerg
,
S. Failla
,
Begoña Panea
,
John Williams
,
Jean-François Hocquette
(1)
J. Albechaalany
- Function : Author
Marie-Pierre Ellies-Oury
- Function : Author
- PersonId : 743030
- IdHAL : marie-pierre-ellies-oury
- ORCID : 0000-0002-5776-7566
- IdRef : 103618635
Jérôme Saracco
- Function : Author
- PersonId : 12086
- IdHAL : jerome-saracco
- ORCID : 0000-0003-4198-4002
- IdRef : 131355201
Campo Del
- Function : Author
Ian Richardson
- Function : Author
P. Ertbjerg
- Function : Author
- PersonId : 1341818
- ORCID : 0000-0001-7628-9718
S. Failla
- Function : Author
- PersonId : 1341819
- ORCID : 0000-0003-0901-0910
Begoña Panea
- Function : Author
- PersonId : 1070353
John Williams
- Function : Author
- PersonId : 1165183
- ORCID : 0000-0001-8377-5175
Jean-François Hocquette
- Function : Author
- PersonId : 737280
- IdHAL : jean-francois-hocquette
- ORCID : 0000-0003-2409-3881
- IdRef : 079209173