Interactions between intestinal microbiota, mucus layer and dietary fiber: towards preventive strategies to mitigate virulence of food-borne pathogen Enterotoxigenic Escherichia coli.
Thomas Sauvaitre
(1)
,
Josefien van Landuyt
(2)
,
Claude Durif
(1)
,
Charlène Roussel
(1)
,
Adeline Sivignon
(3)
,
Ophélie Uriot
(1)
,
Florence van Herreweghen
(2)
,
Tom van de Wiele
(2, 4)
,
Stéphanie Blanquet-Diot
(1)
,
Lucie Etienne-Mesmin
(1)
Thomas Sauvaitre
- Function : Author
- PersonId : 1179911
- ORCID : 0000-0002-7515-4472
Josefien van Landuyt
- Function : Author
- PersonId : 1179912
- ORCID : 0000-0003-1611-1525
Claude Durif
- Function : Author
- PersonId : 1179913
- ORCID : 0000-0002-9406-1458
Charlène Roussel
- Function : Author
- PersonId : 799759
- ORCID : 0000-0002-7127-8152
Adeline Sivignon
- Function : Author
- PersonId : 1197441
- ORCID : 0000-0003-2288-2959
Florence van Herreweghen
- Function : Author
- PersonId : 1143186
Tom van de Wiele
- Function : Author
- PersonId : 771065
- ORCID : 0000-0001-6854-5689
Stéphanie Blanquet-Diot
- Function : Author
- PersonId : 780865
- ORCID : 0000-0003-0692-8726
- IdRef : 076085929
Lucie Etienne-Mesmin
- Function : Author
- PersonId : 1076964
- IdHAL : lucie-etienne-mesmin
- ORCID : 0000-0001-6104-6043