Biomarker Abundance in Two Beef Muscles Depending on Animal Breeding Practices and Carcass Characteristics - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue JSM Bioinformatics, Genomics and Proteomics Année : 2017

Biomarker Abundance in Two Beef Muscles Depending on Animal Breeding Practices and Carcass Characteristics

Fichier principal
Vignette du fichier
2017_Picard_JSM Bioinformatics Genomics and Proteomics_1.pdf (1.47 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-02617545 , version 1 (25-05-2020)

Licence

Identifiants

  • HAL Id : hal-02617545 , version 1
  • PRODINRA : 447793

Citer

Marie-Pierre Ellies, Mohammed Gagaoua, Jérome Sarraco, Marie Chavent, Brigitte Picard. Biomarker Abundance in Two Beef Muscles Depending on Animal Breeding Practices and Carcass Characteristics. JSM Bioinformatics, Genomics and Proteomics, 2017, 2 (1), pp.1013. ⟨hal-02617545⟩
50 Consultations
64 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More