Defining the ascorbic acide croosover from anti-oxidant to pro-oxidant in a model wine matrix containing (+)-catechin - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 2003

Defining the ascorbic acide croosover from anti-oxidant to pro-oxidant in a model wine matrix containing (+)-catechin

M.P. Bradshaw
  • Fonction : Auteur
Veronique V. Cheynier
G.R. Scollary
  • Fonction : Auteur
P.D. Prenzler
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Dates et versions

hal-02674386 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

Citer

M.P. Bradshaw, Veronique V. Cheynier, G.R. Scollary, P.D. Prenzler. Defining the ascorbic acide croosover from anti-oxidant to pro-oxidant in a model wine matrix containing (+)-catechin. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2003, 51 (14), pp.4126-4132. ⟨10.1021/jf034139f⟩. ⟨hal-02674386⟩
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