Influence of fining with plant proteins on proanthocyanidin composition of red wines - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue American Journal of Enology and Viticulture Année : 2003

Influence of fining with plant proteins on proanthocyanidin composition of red wines

C. Maury
Pascale Manchado-Sarni
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204369
S. Lefebre
  • Fonction : Auteur
Veronique V. Cheynier

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02674748 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02674748 , version 1
  • PRODINRA : 71827

Citer

C. Maury, Pascale Manchado-Sarni, S. Lefebre, Veronique V. Cheynier, Michel Moutounet. Influence of fining with plant proteins on proanthocyanidin composition of red wines. American Journal of Enology and Viticulture, 2003, 54 (2), pp.105-111. ⟨hal-02674748⟩
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