Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Modulation of the mutagenicity of food carcinogens by oligomeric and polymeric procyanidins isolated from grape seeds: synergistic genotoxicity with N-nitrosopyrrolidine

Mots-clés : COVALENCE CANCER
Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02698453
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : lundi 1 juin 2020 - 12:02:49
Dernière modification le : jeudi 12 novembre 2020 - 10:06:06

Lien texte intégral

Identifiants

Citation

F. Catterall, J.M. Souquet, Veronique Cheynier, M.N. Clifford, C. Ioannides. Modulation of the mutagenicity of food carcinogens by oligomeric and polymeric procyanidins isolated from grape seeds: synergistic genotoxicity with N-nitrosopyrrolidine. Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 2000, 80 (1), pp.91-101. ⟨10.1002/(SICI)1097-0010(20000101)80:1<91::AID-JSFA494>3.0.CO;2-E⟩. ⟨hal-02698453⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

9