Sustainability in dietary patterns accounting for farming practices: findings from the bionutrinet project - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

Sustainability in dietary patterns accounting for farming practices: findings from the bionutrinet project

Fichier principal
Vignette du fichier
2017_Kesse-Guyot_Annals of Nutrition and Metabolism_1.pdf (11.57 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02733654 , version 1 (02-06-2020)

Licence

Paternité

Identifiants

  • HAL Id : hal-02733654 , version 1
  • PRODINRA : 421936
  • WOS : 000415605300405

Citer

Emmanuelle Kesse-Guyot. Sustainability in dietary patterns accounting for farming practices: findings from the bionutrinet project. 21st International Congress of Nutrition, Oct 2017, Buenos Aires, Argentina. pp.1. ⟨hal-02733654⟩
21 Consultations
341 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More