HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

La génétique au service du goût : caractérisation de mutants pour l'accumulation de saponines et l'activité lipoxygènase dans la graines de pois (Pisum sativum)

Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02733695
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Tuesday, June 2, 2020 - 12:55:06 PM
Last modification on : Friday, May 20, 2022 - 9:06:42 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02733695, version 1
  • PRODINRA : 459699

Citation

Vanessa Vernoud, Julie Marais, Ludivine Lebeigle, Christine Le Signor, Brigitte Darchy, et al.. La génétique au service du goût : caractérisation de mutants pour l'accumulation de saponines et l'activité lipoxygènase dans la graines de pois (Pisum sativum). RFL2 Rencontres Francophones Légumineuses, Feb 2018, Toulouse, France. ⟨hal-02733695⟩

Share

Metrics

Record views

3