A Mix of dietary fermentable fibres increases lipid oxidation in muscles and protect liver from lipid accumulation in overfed minipig. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2018

A Mix of dietary fermentable fibres increases lipid oxidation in muscles and protect liver from lipid accumulation in overfed minipig.

Ahmed Ben Mohamed
Didier Remond
Frédéric Capel
Benoit Cohade
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204597
Noureddine Hafnaoui
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1207186
Daniel Bechet
Cécile Coudy-Gandilhon
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205595
Dominique Dardevet
Carole Migné
Jérémie David
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204399
Sergio Polakof
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02735015 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02735015 , version 1
  • PRODINRA : 449653

Citer

Ahmed Ben Mohamed, Didier Remond, Annick Bernalier-Donadille, Frédéric Capel, Marie-Caroline Michalski, et al.. A Mix of dietary fermentable fibres increases lipid oxidation in muscles and protect liver from lipid accumulation in overfed minipig.. 6th World Congress on Targeting Microbiota, Oct 2018, Porto, Portugal. 2018. ⟨hal-02735015⟩
17 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More