Sustainability of broiler production in the context of climate change - Evaluation of new incubation strategies - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2015

Sustainability of broiler production in the context of climate change - Evaluation of new incubation strategies

Bertrand Méda
A. Travel
  • Fonction : Auteur
Cécile Berri
L. Bignon
  • Fonction : Auteur
Vincent Coustham
Sandrine Grasteau
I. Bouvarel
  • Fonction : Auteur
Anne Collin
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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
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Dates et versions

hal-02738999 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02738999 , version 1
  • PRODINRA : 286336

Citer

Dzidzo Nyuiadzi, Bertrand Méda, A. Travel, Cécile Berri, L. Bignon, et al.. Sustainability of broiler production in the context of climate change - Evaluation of new incubation strategies. Climate Smart Agriculture 2015, Mar 2015, Montpeller, France. 2015, Climate Smart Agriculture 2015 Third Global Science Conference. ⟨hal-02738999⟩
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