Thermal degradation of sulfamethoxazole during cooking studied by LC-HRMS - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2016

Thermal degradation of sulfamethoxazole during cooking studied by LC-HRMS

Christelle Planche
Sylvie S. Chevolleau
Maria-Helena Noguer Meireles
  • Fonction : Auteur
Jérémy Ratel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205573
Erwan Engel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1171248
  • IdHAL : erwan-engel
Laurent Debrauwer
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02739568 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02739568 , version 1
  • PRODINRA : 472705

Citer

Christelle Planche, Sylvie S. Chevolleau, Maria-Helena Noguer Meireles, Jérémy Ratel, Erwan Engel, et al.. Thermal degradation of sulfamethoxazole during cooking studied by LC-HRMS. 21. International Mass Spectrometry Conference (IMSC 2016), 2016, Toronto, Canada. 2016. ⟨hal-02739568⟩
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