Impact of Beta-carotène supplementationn and polymorphism at the BCMO1 locus on growth, body composition, breast meat quality and polymorphism of broiler chickens - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

Impact of Beta-carotène supplementationn and polymorphism at the BCMO1 locus on growth, body composition, breast meat quality and polymorphism of broiler chickens

Christophe Praud
Elisabeth Le Bihan-Duval
Cécile Berri
Michel Jacques M.J. Duclos
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02745245 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02745245 , version 1
  • PRODINRA : 222615

Citer

Maamer Jlali, Benoit Graulet, Christophe Praud, C. Simoes Nunes, Elisabeth Le Bihan-Duval, et al.. Impact of Beta-carotène supplementationn and polymorphism at the BCMO1 locus on growth, body composition, breast meat quality and polymorphism of broiler chickens. 15. European Symposium on the Qaulity og Eggs and Egg Products. 21. European Symposium on the Quality of Poultry Meat, World's Poultry Science Association (WPSA). INT., Sep 2013, Bergame, Italy. 1 p. ⟨hal-02745245⟩
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