Use of yeast probiotics in ruminants: effects and mechanisms of action on rumen pH, fibre degradation, and microbiota according to the diet - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2012

Use of yeast probiotics in ruminants: effects and mechanisms of action on rumen pH, fibre degradation, and microbiota according to the diet

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02807910 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02807910 , version 1
  • PRODINRA : 181533

Citer

Frédérique Chaucheyras-Durand, Eric Chevaux, Cécile Martin, Evelyne Forano. Use of yeast probiotics in ruminants: effects and mechanisms of action on rumen pH, fibre degradation, and microbiota according to the diet. Probiotic in Animals, InTech, 272 p., 2012, 978-953-51-0777-4. ⟨hal-02807910⟩
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