Skip to Main content Skip to Navigation
New interface
Journal articles

Redécouverte d'un processus millénaire: les atouts de la fermentation

Résumé : Toutes les matières premières consommables-animales et végétales ,solides ou liquides- peuvent être fermentées.Outre ses effets bénéfiques pour la santé,ce procédé contribue à la sécuritéalimentaire mondial
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-03407414
Contributor : Anne Giboulot Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, October 28, 2021 - 2:02:43 PM
Last modification on : Friday, May 20, 2022 - 9:04:58 AM
Long-term archiving on: : Saturday, January 29, 2022 - 7:25:20 PM

File

fermentation_ Le_Quotidien_du_...
Files produced by the author(s)

Licence


Distributed under a Creative Commons Attribution - NonCommercial - NoDerivatives 4.0 International License

Identifiers

  • HAL Id : hal-03407414, version 1

Collections

Citation

Anne Thierry. Redécouverte d'un processus millénaire: les atouts de la fermentation. Le quotidien du médecin, 2021, 29/10/2021, pp.16. ⟨hal-03407414⟩

Share

Metrics

Record views

29

Files downloads

27