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Communication Dans Un Congrès Année : 2021

Proteomic and peptidomic tools combined with immuno-chemistry to analyze in vitro gastrointestinal digestibility of bread wheat

Thierry Sayd
  • Fonction : Auteur
Denis S
  • Fonction : Auteur
Christophe Chambon
Sibille Perrochon
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1206027
Christophe Brossard
  • Fonction : Auteur
C Larre
  • Fonction : Auteur
Lavoignat M
  • Fonction : Auteur
Denery S
  • Fonction : Auteur
Ravel C
  • Fonction : Auteur
Emmanuelle Bancel
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03417031 , version 1 (05-11-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03417031 , version 1

Citer

Thierry Sayd, Denis S, Christophe Chambon, Sibille Perrochon, Christophe Brossard, et al.. Proteomic and peptidomic tools combined with immuno-chemistry to analyze in vitro gastrointestinal digestibility of bread wheat. 4th International Plant Proteomics Organization, Mar 2021, Virtual conference, Canada. ⟨hal-03417031⟩
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