Impact of temperature application and concentration of commercial sanitizers on inactivation of food-plant fungal spores - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 2022

Impact of temperature application and concentration of commercial sanitizers on inactivation of food-plant fungal spores

Fichier principal
Vignette du fichier
1-s2.0-S0168160522000319-am.pdf (795.96 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Licence

Dates et versions

hal-03736425 , version 1 (28-05-2024)

Licence

Identifiants

Citer

Vincent Visconti, Karim Rigalma, Emmanuel Coton, Philippe Dantigny. Impact of temperature application and concentration of commercial sanitizers on inactivation of food-plant fungal spores. International Journal of Food Microbiology, 2022, 366, pp.109560. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109560⟩. ⟨hal-03736425⟩
24 Consultations
1 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More